Site icon Som Illencs · Una finestra oberta a les Illes Balears

Torna la XIV Adalmo Mitja Marató de Pollença

Imatge de l'Adalmo Mitja Marató de Pollença 2018.

Diumenge 10 d’abril torna l’Adalmo Mitja Marató de Pollença. Un dels clàssics de l’atletisme balear fa el seu retorn a escena després de dos anys d’inactivitat degut a la pandèmia. La gran novetat de la catorzena edició és l’objectiu 60 que es basa en realitzar la cursa en menys d’una hora. Aquest rècord no s’ha aconseguit mai a les Illes Balears.

Amb motiu d’aquest repte l’Adalmo Mitja Marató de Pollença comptarà amb participants d’àmbit internacional d’atletes procedents de Kènia i Etiòpia. Els noms masculins més destacats són: Tesfahun AKLNEW (Etiòpia, amb una marca de 59’ 22”); Huseyidin Mohamed ESA (Etiòpia, amb una marca de 59’ 32”); Vedic CHERUIYOT (Kènia, amb una marca de 61’ 06”); Debelu Edae BOKA (Etiòpia, amb una marca de 62’ 54”).

També comptarem amb la presència del rècord d’Espanya de Marató i cinquè als Jocs Olímpics de Tòquio 2021, Ayad LAMDASSEM (Espanya, amb una mitjana de 61’ 21”). I la figura femenina a destacar és l’atleta Aminet Ahmed ABDE (Etiòpia)que lluitarà pel rècord de la prova establert per Vanessa Veiga, amb un temps de 1h 15’ 29”.

A més de l’Adalmo Mitja Marató de Pollença aquest diumenge 10 d’abril es celebraran dues curses més: la 5ª Carrera Popular Mar Hotels 10km i la 9ª Cursa Popular Correm per la Igualtat 5km, aquesta darrera de caràcter solidari. Podreu seguir totes les curses a través del streaming de la nostra web.

Exit mobile version